fbpx

Neurologi

Behandling ved fysioterapeut:

I FysioHuset er vi alle videre uddannet indenfor forskellige områder. Mange af terapeuterne har stor erfaring og har videreuddannet sig indenfor forskellige neurologiske lidelser. Nedenfor er listet nogle af de lidelser vi ser dagligt og som vi har stor erfaring indenfor. Vi tilbyder både individuel behandling og træning, samt specialiceret træning på hold.

Vi behandler bl.a.:

  • Skader efter blodprop eller hjerneblødning
  • Sclerose
  • Parkinson
  • Cerabral parese
  • Demens bl.a. Huntingtons chorea

Og mange andre diagnoser.

Træning der er specielt godt til neurologisk skade:

Når man har en kronisk lidelse har man i mange tilfælde mulighed for at få en henvisning til fysioterapi evt også en vederlagsfri henvisning. Dette skal du snakke med din læge om. For at få et overblik over om din diagnose er omfattet af den vederlagsfrie ordning, tryk HER.

Ring gerne ind og hør nærmere: 86 45 41 99

Behandling ved synstræner:

Birthe arbejder med børn med bl.a. læsevanskeligheder og voksne med samsynsproblemer, som følge af f.eks. hjernerystelse.

Problemer, der er relateret til samsynet kan være læsebesvær, udviklingsproblemer, træthed og hovedpine ved læsning/computerarbejde, fokuseringsbesvær, langsom læsehastighed og hukommelse. Nogle oplever dobbeltsyn, problemer med at koncentrere sig eller øget lysfølsomhed.

Jeg finder arbejdet med synstræning enormt spændende. Der bliver heldigvis mere og mere opmærksomhed på hvilken betydning samsynet og synet har for både læring i skolen og ved genoptræning. Derved får flere børn og voksne den hjælp de har brug for. Mit ønske er at jeg kan bruge min viden og erfaring til at give både børn og voksne med samsynsproblemer et godt og stort udbytte af deres træning.

Scroll to Top