Power

Vi har to Power hold

Mandage kl.18-19, ved Klara Kjeldsen

Onsdage kl.18-19 ved Lars Corneliussen

 

Pris: Her kan der trænes på henvisning eller klippekort, Klippekortet koster 10 klip for 800 kr.

 

Mandage: Puls og Power-TRX

På "Puls og Power-TRX" skruer vi tempoet op. Der skal hoppes, danses, squates og generelt laves øvelser i et tempo der får pulsen op. Den første halve time er træningen inspireret af zumba, ballroom dans, fitness, gymnastik, aerobic, disco, cross gym, cirkeltræning osv. Alt sammen kombineret i en omgang sveddryppende kardiotræning. Der efter laver vi styrketræning i TRX for mave, baller, lår, haser osv. Du vil med andre ord få tonet og trænet hele kroppen.

 

 

Onsdage: Power


Formålet med holdet er at forbedre din styrke og kondition.
Holdet er et funktionelt træningshold, som er opbygget på intervaltid, og er derfor et intensivt og ekskusivt træningsforløb. Her trænes der med bl.a. kettlebells, slynger, vægtskiver, store bolde og meget mere.
På dette hold trænes der i naturlige bevægemønstre, og vi fokuserer på styrke, stabilitet og koordination. Funktionel træning er for alle, begynder som øvet, ung som ældre.
Træningen vil forberede din generelle styrke, udholdenhed, kondition, påvirke din holdning og give dig mere overskud i din hverdag, på arbejdet og i din idræt.