fbpx

Ryg

Vi udfører en grundig undersøgelse af din problemstilling og kommer med forslag til et behandlingsforløb.

Vi har en bred vifte af kompetencer i huset, der kan varetage mange af de skader og smerteproblematikker der kan opstå i ryggen. Alle fysioterapeuter i huset er videreuddannet indenfor rygområdet, indenfor hver deres felt. Vi sparer meget med hinanden så du som patient kommer i centrum og får den bedst mulige behandling.

Behandling ved fysioterapeut

Vi behandler bl.a.

  • Smerter i ryg, med eller uden udstråling til ben
  • Diskusprolapser
  • Skolioser (kurver på rygsøjlen). Nille er advanced uddannet efter Scroth. Hun undersøger og behandler børn og voksne med scoliose (kurver på rygsøjlen) samt Scheuermann.
  • Stenoser (forsnævringer af vævet omkring nerverne)
  • Osteoporose
  • Akut hold i ryggen
  • Langvarige problemstillinger i ryggen. Her har du mulighed for at få en særlig henvisning fra din læge. FysioHuset har to fysioterapeuter der kan varetage en ekstraordinær undersøgelse af din ryg efter konceptet ULRUS. Dette er Nille der foretager denne undersøgelse.

Har du osteoporose?

Osteoporose, også kendt som knogleskørhed, er en tilstand der er karakteriseret ved svækkelse af knoglernenes tæthed. Det øger risikoen for knoglebrud.

Fysioterapeuter spiller en væsentlig rolle i behandlingen af osteoporose, da de kan vejlede i generel motion med osteoporose , samt udvikle skræddersyede træningsprogrammer, der fokuserer på styrke, balance og forebyggelse af fald.

Træning hjælper med at opbygge og bevare knoglemasse, forbedre muskelstyrken og koordinationen, hvilket reducerer risikoen for brud og forbedrer livskvaliteten for personer med osteoporose.

Ved at arbejde tæt sammen kan fysioterapeuter tilpasse træningsprogrammer til individuelle behov og fremme en aktiv livsstil for at styrke knoglerne. Gennem individuelt tilpasset træning og vejledning motiverer fysioterapeuter patienter til at tage aktive skridt mod bedre knoglemasse og forebyggelse af skader.

Udover træning giver fysioterapeuter vigtig vejledning omkring kropsholdning, ergonomi og livsstilsændringer, der yderligere bidrager til generel trivsel og egen håndtering af tilstanden. Det øger din mulighed for at træffe informerede beslutninger om dit helbred og aktivt deltage i håndteringen af osteoporosen.

Scroll to Top