fbpx

Hovedpine

Hovedpine kan være meget invaliderende for dagligdagen og livskvaliteten. Hovedpine kan skyldes mange ting - Cervikogene hovedpiner (spændingshovedpiner) opstår ofte i muskulaturen fra nakke/hals området eller øvre ryg/skulderområdet. Vores forskellige anatomiske områder på kroppen er forbundet via fascier, som bidrager til at et områdes problematik godt kan skabe gener i et andet område på kroppen.

Hovedpine kan også opstå som migræner (med- eller uden aura). Her vil du have symptomer som lysfølsomhed, støjfølsomhed, ondt i hovedet og have svært ved at finde dig tilpas nogen steder. Migræne behandles oftest medicinsk og ved at ligge i et mørkt rum for at mindske symptomer. Grundet anstrengelser i kroppen kan manuel behandling, hvor muskulaturen i nakkeområdet løsnes, godt lette symptomerne.

Hvis du har problemer med synet, kan dette også give hovedpine, kvalme eller svimmelhed. Du kan blive undersøgt af en fysioterapeut, og vurderet om det er noget, vi kan hjælpe med - i Huset, har vi også en neurooptometrist (synstræner), Birthe, som kan være behjælpelig med vurdering og behandling af dette.

Scroll to Top