fbpx

Børneklinikken i FysioHuset

Baby Workshop i FysioHuset

Vi holder BABYWORKSHOP og du er inviteret 👏

Vores dygtige børnefysioterapeuter Bjørg og Jakob afholder en praktisk workshop om babys udvikling fysiologisk og motorisk. Der vil være snak om forskellige problemstillinger som kolik, forstoppelse, spændinger, mavetid, trilleøvelser og meget mere.

Workshoppen er praktisk, så tag din baby med så I sammen kan afprøve nogle af øvelserne sammen med os.

Efter workshoppen er der mulighed for en gratis screening af din baby.

PRAKTISK INFO👇
📅 Dato: Mandag d. 10/6
⏰ Tidspunkt: Kl. 9:30 - 10:30
📍 Sted: På klinikken, adresse: Ved Vandværket 1, 8920 Randers NV
🚗 Altid GRATIS parkering foran klinikken
💰 Pris: 30 kr.

Fysioterapi til babyer og børn

Børneklinikken består i Randers af Nille, Jakob og Bjørg, der alle har specialiseret sig i fysioterapi til babyer og børn.

Børneklinikken åbner dørene til en bred vifte af muligheder for at støtte dit børn i forskellige aldre, fra spædbørn til teenagere.

Her er nogle af de mange muligheder, der findes inden for fysioterapi til børn:

 1. Tidlig intervention: Arbejde med spædbørn og småbørn, der har udviklingsmæssige forsinkelser eller medfødte lidelser skal mødes så tidligt, som muligt.. Tidlig intervention spiller en afgørende rolle i at fremme barnets motoriske udvikling og forbedre deres funktionelle evner.
 2. Neurologisk rehabilitering: Arbejde med børn, der har neurologiske tilstande såsom cerebral parese, rygmarvsskader eller hjerneskade. Det indebærer hjælp med at forbedre mobilitet, balance og muskelstyrke.
 3. Behandling af udfordringer i muskler og led: Hjælpe børn med at genoprette bevægelighed og lindre smerte forårsaget af skader, ortopædiske tilstande eller muskuloskeletale lidelser såsom skoliose eller børnegigt.
 4. Sportsfysioterapi: Arbejde med unge idrætsudøvere for at forebygge skader, optimere præstation og støtte genoptræning efter skader.
 5. Hjælpemidler og tilpasninger: Støtte i og vejledning i valg af hjælpemidler og tilpasninger såsom indlægssåler, valg af sko, ganghjælpemidler eller kørestole for at forbedre barnets funktionsevne og livskvalitet.

Uanset hvad, hjælper vi det bedste vi har lært til at bidrage til dit barns sundhed og velvære på lang sigt.

Vi laver en grundig undersøgelse af hele barnet. Finder vi frem til en eller flere problematikker, så tilpasser vi et forløb i samarbejde med jer som forældre. Det er vigtigt at I bliver inddraget i behandlingen af jeres barn og er der behov for at inddrage institution eller skole for at støtte barnet bedst muligt, så støtter vi jer gerne i den dialog.

 

Børnefysioterapeut Bjørg behandler baby i børneklinikken i FysioHuset.
Babytummel ved Nille, børnefysioterapeut i FysioHuset.
Børnefysioterapeut behandler baby.

Vi kan hjælpe med

Baby

 • Er din baby meget ked af det og urolig
 • Har din baby et fladt område omkring baghovedet
 • Kigger din baby ikke lige meget til højre og venstre side
 • Vil din baby ikke ligge på maven
 • Når din baby kryber/kravler bruger babyen ikke begge arme
 • Griber din baby ikke ud efter legetøj med begge hænder
 • Bliver din baby ked af det ved berøring af hovedet, skulder og nakke fx. når tøjet tages af og på
 • Virker din baby overspændt i kroppen, kan baby fra fødslen fx. ligge på maven og holde hovedet løftet.
 • Virker din baby underspændt i kroppen
 • Er du bekymret for dit barn

Større børn

 • Er dit barn motorisk udfordret
 • Oplever du at dit barn er frustreret og træt
 • Har dit barn svært ved at sidde stille på en stol
 • Har dit barn svært ved at koncentrere sig om siddende opgaver

Vi samarbejder for børnenes skyld

FysioHusets børnefysioterapeuter og kiropraktorerne på Kristrupvej er gået sammen om at skabe det bedst mulige behandlingstilbud til babyer og børn med problemer i bevægeapparatet.

Vi er i dialog når der er brug for det, og taler sammen om hvordan hhv. fysioterapi og kiropraktik kan hjælpe dit barn. Er du i tvivl om det er det ene eller det andet, der er det rette, så ring og forhør dig hos en af børnefysioterapeuterne eller skriv en mail.

Anbefalinger fra forældre

"Vores søn på 4 mdr. er blevet behandlet to gange af Nille for spændinger og favoritside og efterfølgende er der sket stor fremgang i hans styrke og motoriske udvikling.
Nille undersøgte og behandlede ham kærligt og nænsomt i hans tempo og så det passede til hans humør. Samtidig forklarede hun mig, hvad hun mærkede og hvad hun gjorde. Jeg fik også råd til, hvordan vi bedst kunne gøre hjemme ift. at støtte hans fortsatte udvikling og hvad der således var næste "fokuspunkt". Vi har fået både nærværende og professionel behandling. Det har været meget positivt at komme hos Nille og hun får mine varmeste anbefalinger!"
/Line Meier

Vores datter har været spændt i kroppen, formentlig efter en hurtig fødsel og vist dette med knyttede hænder, stille pige, ikke meget snakken, ked af at køre i bil, og ville helst ikke ligge på maven. Efter 3 behandlinger hos Nille, har vores datter gjort kæmpe fremskridt og vi har fået en helt anden datter, der snakker, ligger meget bedre på maven, kan køre i bil i længere tid, og er væk med de knyttede hænder. Nille er fantastisk dygtig til at give sig tid, have ro omkring sig og at få den lille til at føle sig tilpas et ellers fremmed sted. Nille fortæller hele tiden undervejs hvad hun gør og ligeledes hvorfor, hun inddrager os forældre, både med en masse fine hjemmeøvelser, god vejledning og tryghed. Man er I trygge hænder hos en meget dygtig, menneskelig og rummende fysioterapeut. Så stor anbefaling herfra!

Hilsen fra Emma

Book en tid ved børnefysioterapeut

Ring og få en uforpligtende snak

Scroll to Top