fbpx

Varigt vægttab forløb

Er du træt af slankekure der ikke virker og gentagne forsøg på at følge et træningsprogram der går i vasken?

På Varigt Vægttab forløbet har vi fokus på både de fysiske og mentale processer i din forandring. Du bliver bedst muligt klædt på til at komme i mål med dine drømme.

Den fysiske del af forløbet varetages af en fysioterapeut. Fysioterapeuten tester dit udgangspunkt, for at kunne følge med i de ændringer kroppen kommer igennem. Fysioterapeuten har fokus på den enkelte og tager hånd om den enkeltes eventuelle problematikker. Du vil i løbet af forløbet få prøvet en masse forskellige træningsformer af, så I sammen kan finde præcis den træningsform der passer bedst til dig og som motiverer dig mest.Ved diætisten vil der blive arbejdet med kosten, samt kostvaner. Vi vil sammen kigge på dig og din kost, for at finde den bedste løsning for dig. Der vil ikke blive udarbejdet en kostplan, men i stedet korrigerer vi din nuværende kost og vaner, så du kan leve resten af livet med disse principper. Principperne tager som sagt udgangspunkt i dig, men også de 10 kostråd, hvilket er Sundhedsstyrelsens anbefalinger ift. sund kost og levevej. Og bare rolig, du kommer ikke til at sulte.
Forløbet ved diætisten vil bestå af en individuel indledende samtale, som vil være med fokus på dig og dine behov. Vi vil måle og veje dig for at måle fremgang igennem forløbet. Midt i forløbet er der endnu en individuel samtale for at følge din udvikling. Til slut i forløbet måler og vejer vi dig, samt snakker om fremtidige udfordringer. I mellemtiden vil der være 2 opfølgninger, som vil foregå i fællesskab, hvor jeg tager nogle fælles udfordringer op, hvor der også er mulighed for at stille spørgsmål.
Synes du, at du har brug ekstra individuel tid er der mulighed for at tilkøbe opfølgende samtaler på 20-30 min til 200 kr. (Normalpris 300 kr.)

Udgangspunktet for Varigt Vægttab forløbet er at omfavne alle aspekter af en livsstilsændring. En slankekur alene vil aldrig give dig de ønskede resultater, ej heller en rask løbetur i ny og næ. En livsstilsændring kræver en samlet indsats på flere forskellige niveauer - og det er netop det som Varigt Vægttab forløbet hjælper dig med.

Næste forløb starter d. 24/1 2022 og 10 uger frem. Vi mødes mandage og torsdage kl.17-18.

Pris 2995 kr.

Scroll to Top