fbpx

Rejsningsbesvær -ED (Erektil dysfunktion)

ED er forkortelsen for Erektil Dysfunktion, eller impotens, som det også kaldes. ED er et problem som halvdelen af alle mænd over 50 år oplever i Danmark. Der kan være flere forskellige problemstillinger i forbindelse med erektil dysfunktion.
Hvis du af dig selv kan få bare lidt rejsning, om morgenen eller i løbet af dagen/aftenen, så er der hjælp at hente hos os. Vi behandler impotens med fokuseret chokbølge. Vores maskine til denne behandling går ind og reducerer forkalkninger i blodårene i underlivet. Hermed vil der opstå et øget blodflow, og du vil have nemmere ved at opnå rejsning og gennemføre et fuldt samleje.

Pris for behandlingen

Forløb på 6 gange:

Her er prisen 3.900 kr.

Efterfølgende behandlinger koster 750 kr.

Behandlingsforløbet

Behandlingsforløbet er på 6 uger med én behandling om ugen. Derefter er det muligt at tilkøbe ekstra behandlinger for øget effekt.
Det er forskelligt fra mand til mand, hvordan effekten opleves. Efter selve behandlingsforløbet på de 6 uger vil der fortsat kunne ske en forbedring, da tiden også er en faktor i behandlingen. Det er dog vigtigt at tage højde for andre sundhedsmæssige faktorer, som også spiller en rolle for impotens. Det er motion, kost, søvn, BMI og generelle sunde levevaner.
Sexlivet er en vigtig del af et parforhold og vi oplever, at de mænd som kommer ind til behandlingen, føler sig som endnu mere mænd efter behandlingen.
Scroll to Top