fbpx

Diætist og rygestopkonsulent

I mit arbejde, som klinisk diætist, hjælper jeg dig mod et bedre liv gennem kost og vaner. Mit primære arbejde består i at hjælpe mennesker til at finde den rigtige kost for at opnå varigt vægttab, forebygge sygdom eller bremse udvikling af sygdom.

Jeg kan hjælpe dig, hvis du ønsker hjælp til at ændre dit forhold til mad, det kan være i forbindelse med vægttab, vegetarisk eller vegansk kost, diabetes, hjertekarsygdom, mavetarmsygdomme (både Crohns sygdomme, Colitis Ulcerosa, forstoppelse, diarre, IBS eller anden mavetarmsygdom), fødevareallergi, gigt i mange former, PCO/PCOS, mangel på frugtbarhed i forbindelse med graviditet, sportsernæring og mange flere.

Foruden det blev jeg i efteråret 2019 uddannet som rygestopkonsulent, hvilket vil sige, at jeg kan hjælpe dig med dit rygestopforløb. I rygestopforløbet vil jeg komme ind omkring det psykiske, mentale og fysiske i rygestoppet, samt undersøge, hvordan dine vaner er i forbindelse med din rygning, så vi sammen kan finde nogle sundere vaner til dig.

Priser

- Kom gratis til en uforpligtende samtale (15-20 min.) for at finde ud af hvad Julie kan gøre for netop dig.

-1. konsultation 850 kr. (dette er for en time, inkl. journalføring)

- Efterfølgende konsultation 400 kr. (30 min.)

Hvis du er medlem af danmark får du 50% i tilskud, dog maks. 275 kr. pr. konsultation og maks. 1.650 kr. om året.

Diætist
Scroll to Top