fbpx

Fysioterapeut Frederik

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Århus vinter 2023.

Jeg har altid været meget aktiv indenfor gymnastik, fodbold, badminton, fitness m.m. og haft stor glæde ved det. Mit mål i behandlingen er derfor også at mine patienter mærker glæden ved at være fysisk aktiv og fortsætter med det, efter deres forløb slutter hos mig.

 

Kompetencer/interesse områder:

 • Fysioterapeutisk udredning og undersøgelse
 • Træningsterapi
 • Manuel behandling
 • Smerteudredning

Hold:

 • Superviseret holdtræning
 • Udehold
 • Bassintræning

Efteruddannelse:

 • Smerteuddannelse (Smertekursus v. Morten Høgh gennem FysioDanmark Academy)
 • Under uddannelse i Muskuloskeletal Fysioterapi.
  • Øvre kvadrant del 1 - Diagnostik og behandling af cervikal columna, svimmelhed, thorakal columna og skulderproblematikker.
Scroll to Top