Diætist og rygestopkonsulent Julie

I mit arbejde som klinisk diætist, hjælper jeg dig mod et bedre liv gennem kost og vaner. Mit primære arbejde lægger i at hjælpe mennesker til at finde den rigtige kost for at opnå varigt vægttab, forebygge sygdom eller bremse udvikling af sygdom.

Jeg kan hjælpe dig, hvis du ønsker hjælp til at ændre dit forhold til mad, det kan være i forbindelse med vægttab, vegetarisk eller vegansk kost, diabetes, hjertekarsygdom, mavetarmsygdomme (både Crohns sygdomme, Colitis Ulcerosa, forstoppelse, diarre, IBS eller anden mavetarmsygdom), fødevareallergi, gigt i mange former, PCO/PCOS, mangel på frugtbarhed i forbindelse med graviditet, sportsernæring og mange flere.

Foruden det blev jeg i efteråret 2019 uddannet som rygestopkonsulent, hvilket vil sige, at jeg kan hjælpe dig med dit rygestopforløb. I rygestopforløbet vil jeg komme ind omkring det psykiske, mentale og fysiske i rygestoppet, samt undersøge, hvordan dine vaner er i forbindelse med din rygning, så vi sammen kan finde nogle sundere vaner til dig.

Hvis du er medlem af Danmark får du tilskud herfra.
Du har mulighed for at booke et gratis opstartsmøde, også kan vi evt. finde en tid til dig bagefter.

FysioHusets diætist Julie er klinikdiætist giver råd og vejledning ved bl.a.diabetes. Julie kan også hjælpe dig med rygestop.
Scroll to Top