fbpx

Vakuumterapi

Problemer med kredsløbet

Vores vakuummaskine hjælper med

 • Dårligt blodomløb i benene
 • Uro og kramper i benene
 • Kolde fødder
 • Fremmer restitutionen efter træning eller skader bl.a. ved idrætsudøvere.
 • Trætte ben
 • Hævede fødder og ben
 • Nedsat sårheling på fødder og ben
 • Misfarvning af huden på fødder og ben
 • Kredsløbsforstyrelser grundet diabetes

Hvad er vakuumterapi?

Intermitterende vakuumterapi styrker kredsløbet, lindrer smerte og hjælper til hurtigere restitution og rehabilitering. En effektfuld behandling og afhjælpningsmetode til forskellige symptomer, som opstår i forbindelse med kredsløbsforstyrrelser som fx. sårheling eller restitution efter træning eller skader.

Undersøgelser viser en markant forbedring af blodcirkulationen og dermed øget blodgennemstrømning i benene.

Med vakuumterapi stimuleres mikrocirkulationen, og returløbet styrkes.

Hvordan foregår behandlingen?

Det er en afslappende og risikofri behandling - uden væsentlige bivirkninger. Behandlingen foregår liggende og fuldt påklædt.
Effekten indtræder efter individuelle indikationer og valg af behandlingsprogram.

Under behandlingen kommer dine ben ind i et rør, fra livet og op. Du ligger frit på en behagelig båre. Du kan sagtens bevæge dig inde i røret. Maskinen vil skiftevis suge og holde pause.

Pris

 • En behandling 300 kr.
 • 10 behandlinger 2500 kr.

Anbefaling fra Ultraløber Morten Thye

Her først i september skulle jeg for 4. gang forsøge at gennemføre 100 miles (161km) ultraløb.

Jeg har været lidt presset af div. Småskavanker, og så skulle jeg selvfølgelig lige have corona for 2. gang, kun 3 uger inden løbet.

Fysiohuset har været super dygtige til den rigtige behandling af de ting jeg har døjet med. Det er næsten altid fødder, hæle, og underben jeg slås med, pga. en træningsmængde på +/-125km om ugen.

Ultraløber Morten i Vakuum maskine behandling

Søndagen inden raceday, skete der så et eller andet i mit ene knæ, som gjorde ondt, så jeg måtte afbryde træningen på en træningstur, efter 20 km. Jeg kom ud til Christine i Fysiohuset og fik 2 behandlinger tirsdag og fredag, og var så klar til start lørdag morgen. Der var jeg ellers blevet bekymret for om jeg kunne nå at blive klar.

Nå, men jeg havde en supergod dag til løbet, og løb mit bedste 100 miles løb, og løb 4. hurtigste danske tid nogensinde på distancen, og mærkede kun lidt til knæet de sidste 10km, det var ret fedt.

Om mandagen skulle jeg i vacuum maskinen, for at restituere bedre. Det var en rigtig god oplevelse. Jeg har selv recovery boots hjemme, men de trykker, og det kan godt være rigtig ubehageligt, når man har så ømme ben, som man har efter 161km. Vacuum maskinen, den trykker ikke, man mærker faktisk ikke meget til den, andet end at man bliver suget lidt ind i den, men det er overhovedet ikke ubehageligt, som boots’ene. Og så er vacuum maskinen også mere effektiv, da den jo virker fra livet, og ned. Jeg havde meget glæde af den, og det er ikke sidste gang jeg skal i den.

Bedste anbefalinger herfra.

Mvh Morten Thye

Scroll to Top