Varigt vægttab forløb

Er du træt af slankekure der ikke virker og gentagne forsøg på at følge et træningsprogram der går i vasken?

 

På Varigt Vægttab forløbet har vi fokus på både de fysiske og mentale processer i din forandring, så du bliver bedst muligt klædt på, til at komme i mål med dine drømme.

I den mentale ændring, får du mulighed for at arbejde med hvilke tanker der styrer dine handlinger, og du får kraftfulde redskaber til at ændre dine tanker til at støtte dig bedst muligt.
Tankernes kraft er umådelig stor og når først du lærer selv at tro på, at du lykkes og kan se det for dig, kan du også gøre det.
Derfor er det så vigtigt at have fokus på vores tanker, når vi ønsker at ændre adfærd.
På Varigt Vægttab forløbet får du hjælp til at ændre dine tankemonstre til tankemønstre.

Den fysiske del af forløbet varetages af en fysioterapeut. Fysioterapeuten tester dit udgangspunkt, for at kunne følge med i de ændringer kroppen kommer igennem. Fysioterapeuten har fokus på den enkelte og tager hånd om den enkeltes eventuelle problematikker. Du vil i løbet af forløbet få prøvet en masse forskellige træningsformer af, så i sammen kan finde præcis den træningsform der passer bedst til dig og som motiverer dig mest.

Der vil i starten og i slutningen af forløbet være en dag med en kostvejleder. Kostvejlederen vil give gode og inspirerende råd om kost, samt udlevere materiale, bl.a opskrifter. Din dagligdag vil blive struktureret i forhold til måltider og kostvejlederen vil give forslag til mellemmåltider. Hun vil snakke om indkøb, da den dårlige vane allerede starter her, og hvordan man undgår fælder.

Udgangspunktet for Varigt Vægttab forløbet er at omfavne alle aspekter af en livsstilsændring. En slankekur alene vil aldrig give dig de ønskede resultater, ej heller en rask løbetur i ny og næ. En livsstilsændring kræver en samlet indsats på flere forskellige niveauer - og det er netop det som Varigt Vægttab forløbet hjælper dig med.

Næste forløb starter d. 18/2 2020