Birthe Olesen

Optiker med speciale i synstræning.

Jeg blev uddannet optometrist i 2004 på Optikerhøjskolen, Danish College of Optometry and Visual Science. Siden har jeg arbejdet med børn med bl.a. læsevanskeligheder og voksne med samsynsproblemer, som følge af f.eks. hjernerystelse.
Problemer, der er relateret til samsynet kan være læsebesvær, udviklingsproblemer, træthed og hovedpine ved læsning/computerarbejde, fokuseringsbesvær, langsom læsehastighed og hukommelse. Nogle oplever dobbeltsyn, problemer med at koncentrere sig eller øget lysfølsomhed.
Jeg finder arbejdet med synstræning enormt spændende. Der bliver heldigvis mere og mere opmærksomhed på hvilken betydning samsynet og synet har for både læring i skolen og ved genoptræning. Derved får flere børn og voksne den hjælp de har brug for. Mit ønske er at jeg kan bruge min viden og erfaring til at give både børn og voksne med samsynsproblemer et godt og stort udbytte af deres træning.

• Screening - gratis
Vil du vide om synstræning kan hjælpe netop dig? Hvordan dit samsyn fungerer? Hvordan vil et forløb foregå? Hvad koster et synstræningsforløb? En screening tager ca. 20 minutter – Og er helt gratis og uforpligtende.
• Opstart - kr. 1650
Her bliver der lavet en dybdegående undersøgelse af øjne og samsyn. Et individuelt forløb tilrettelægges. De første øvelser bliver udleveret og instrueret. Undersøgelsen tager ca. 1-1 ½ time.
• Synstræningsforløb pr. gang - kr. 800
Evaluering af fremskridt med træningen. Gennemgang af øvelser til næste gang. Anbefales ca. hver 2. uge, for at fastholde motivationen. Konsultation af 40 minutter.

Er du i tvivl om du eller dit barn kunne have gavn af synstræning, så er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Hvis du vil læse mere om synstræning, så tryk: Her