Samarbejde med MetaVita

MetaVita

FysioHuset har indgået et tæt samarbejde med MetaVita der er en fysioterapi klinik der behandler og træner mor, baby og barn. 

Nille Hald starter på klinikken d. 9/3, her vil hun varetage babybehandlinger samt have forskellige hold. Holdene ses herunder.

Holdstart uge 11.

EFTERFØDSELSHOLD
Graviditet og fødsel er en stor belastning for kroppen, og den efterfølgende genoptræning er vigtig for at komme helt tilbage til en sund og stærk krop. På efterfødselsholdet arbejder vi med bækkenbundstræning og styrke af din kropskerne. Du kan være med på holdet når du føler dig klar (det er ikke et krav at du har været til 8 ugers undersøgelse)og din baby er naturligvis velkommen på holdet.
Der er max plads til 10 deltagere på holdene.
Træningen er fordelt over 8 gang og koster 800 kr.

Tirsdag kl. 9.00-10.00 (MAJA)
Onsdag kl. 9.30-10.30 (NILLE)

BABYMOTORIK 1-6 MÅNEDER 
Babymotorik er for de helt små babyer, der skal lære den nye, store verden at kende. Spædbørns sanser og motorik udvikles enormt det første leveår, og på dette hold har vi fokus på den nære kontakt mellem forælder og baby. Igennem leg og rytmik vil vi bruge alle sanser og styrke din babys motoriske udvikling. Efter motoriktimen er der mulighed for at pusle, give mad og nyde hyggeligt samvær med resten af holdet i klinikkens hyggelige babylounge.
Der er plads til max. 10 babyer på holdet.
Træningen er fordelt over 6 onsdage og koster 650 kr.

Onsdag kl. 10.30-11.30 (NILLE)

BØRNEHOLD 1-3 ÅR 
Børneholdet er et gymnastikhold med fokus på det enkelte barns sensoriske og motoriske udvikling. Det er for Jer som ønsker et lille hold med plads til det enkelte barn i tilpassede og hyggelige omgivelser, hvor mor eller far gerne må være med. Der er plads og rum til børn, som er motorisk forsinkede eller tilbageholdne i motorisk leg. Vi laver forhindringsbaner, leger med faldskærm, øver os i kolbøtter, gynger, danser og synger. Formålet med dette hold er, at alle kan være med, og at det er muligt at tilpasse legene efter børnenes alder og udviklingstrin.
Der er plads til max 8 børn på holdet.
Træningen er fordelt over 6 gange og koster 650 kr.

Mandag kl. 11-12 (Nille)
Onsdag kl. 16.30-17.30 (MAJA)

FØRFØDSELSHOLD 
Holdet er for dig, som er gravid og samtidig ønsker at træne korrekt og med omtanke. Træningen er målrettet den gravide krop og de fysiske og psykiske forandringer, den gennemgår. Der vil være særligt fokus på styrke- og stabilitetstræning, samt træning af bækkenbunden og hensyn til de delte mavemuskler, som kan gavne din krop før, under og efter fødsel.
Træningen på dette hold henvender sig til gravide i alle faser af graviditeten med start fra graviditetsuge 12.
Der er max plads til 10 gravide på holdet.
Træningen er fordelt over 8 onsdage og koster 800 kr.

Onsdag kl. 18.30-19.30 (MAJA)

MUTTER-FIT 
Dette hold er for mødre, uanset om du er ny mor eller mor på 20. år. Der er tale om et aftenhold, således at du kan nå at komme hjem fra arbejde, spise aftensmad med familien og putte børnene. Mutter-fit holdet er for dig der gerne vil gøre noget godt for din mor-krop. Uanset om du gerne vil i form igen efter fødsel – eller du har født for mange år siden, men bare ikke er kommet igang igen. På holdet lægger vi vægt på at det skal være sjov og effektiv træning af hele kroppen med særlig vægt på ryg, mave og bækkenbund.
Der er max plads til 10 kvinder på holdet.
Træningen er fordelt over 8 onsdage og koster 800 kr.

Onsdag kl. 20.00-21.00 (MAJA)

BABYMOTORIK 7-12 MÅNEDER 
Babymotorikholdet er for de lidt større babyer og der er fokus på stimulerende samvær med din baby. Holdet byder på en masse sjov og spændende inspiration til leg med din baby, som også nemt kan bruges derhjemme. Alle sanser stimuleres igennem leg og rytmik, og vi vil synge, danse, mærke, svinge og tumle. Når træningstimen er slut, er der mulighed for at give mad og pusle din baby, samt hyggeligt samvær med resten af holdet.
Der er max plads til 10 babyer på holdet.
Træningen er fordelt over 6 torsdage og koster 650 kr.

Torsdag kl. 10.30-11.30 (NILLE)