Massage - Zoneterapi - Akupunktur

AKUPUNKTUR/ZONETERAPI:

Jeg er uddannet TCM-Akupunktør i 2012, og Zoneterapeut i 2015, og har arbejdet med det siden.
Forskning og mange års praktisk erfaring har vist, at akupunktur og zoneterapi er effektivt mod mange forskellige lidelser, ved at genoprette balancen i kroppen.

Jeg bruger ikke en fast opskrift til at behandle en bestemt lidelse, da ethvert menneske er unikt. I stedet for at se på en evt. diagnose, ser jeg på symptomer og evt. bagvedliggende årsager, og finder på den måde frem til, hvor ubalancen skal findes.

 

Zoneterapi og/eller akupunktur efter kræftbehandling

Det er hårdt både fysisk og psykisk af komme sig efter cancerbehandling, og det kan ofte medføre ændrede livsvilkår resten af livet.
Zoneterapi og akupunktur kan med god effekt være med til at reducere bivirkninger/senfølger, såsom kvalme, smerter, træthed, nerveforstyrrelse, forstoppelse, ubehag og uro (angst) efter et cancerforløb.
Zoneterapien og akupunktur genopbygger kroppens naturlige balance, ved bl.a. at udrense kroppen og styrke dit immunforsvar og dermed give mere overskud. Begge behandlinger er også med til at give en behagelig ro i kroppen ved bekymring og angst.
Vi starter med at tage en kort snak om dine symptomer, hvorefter jeg afpasser min behandling til lige netop dig. Ved at behandle bestemte reflekszoner på foden samt tryk/nålebehandling af akupunkturpunkter svarende til dine gener, aktiveres og styrkes bestemte områder på kroppen.

Zoneterapi og kolik


Skrigeture og kolik lettes ofte med få behandlinger med zoneterapi. Trykmassagen under barnets fødder er meget blid og barnet bliver tit meget afslappet under behandlingen, man ser ofte reaktioner hos barnet allerede imens behandlingen gives.
Da kolik kan skyldes forskellige problemstillinger, behandler jeg ofte både skelet, led og muskler, mave-/tarmsystemet og beroligende punkter under foden sammen med tryk på bestemte akupunkturpunkter, så vi kommer hele vejen rundt om problemets rod.
Min anbefaling er, at give 4 behandlinger indenfor 14 dage, af en varighed på 30 min. (inkl. komme/gå tid)

 

MASSAGE:

Gennem dybdegående fysiurgisk massage, kan jeg løsne spændinger og lindre smerter i bl.a. kæbe, nakke/skuldre, lænd, hele ryggen, arme og ben.

Har arbejdet med disse behandlinger de sidste 10 år, og har derfor en del erfaring i behandling af mange forskellige problematikker.

Er RAB-registreret som medlem af Brancheforeningen Dakobe. hvilket både sikrer dig kvalitet i behandlingen og giver dig mulighed for at bruge mig som behandler igennem din evt. Sundhedsforsikring.

    30 min.  Massage                                                     kr. 250,-     (tilbud September kr. 200,-)
    60 min. Massage                                                      kr. 450,-      (tilbud September kr. 400,-)
    60 min.  Akupunktur eller Zoneterapi                    kr. 500,-      (tilbud September kr. 400,-)
    30 min.  Babyzoneterapi                                          kr. 300,-      (tilbud September kr. 250,-)


Tiderne er inkl. komme-/gåtid.
Sygesikringen Danmark giver tilskud til behandling med Akupunktur og Zoneterapi.
Ring ind og få en tid