Kranio-sakralterapi

Kranio-sakral terapi kan afhjælpe symptomer, der stammer fra ulykker, slag på hovedet, piskesmæld, fødselsskader. Det kan hjælpe på hovedpine, svimmelhed, søvnløshed og andre stressrelaterede symptomer. Det er også godt efter en hjerneblødning efter hævelsen har lagt sig.

 

Kranio-sakral terapi er en meget blid men dybdegående behandlingsform, den er enestående, fordi den letter symptomer og forbedrer sundheden for rigtigt mange mennesker.

 

Behandlingen foregår primært fra kraniet og til sacrum (bækkenet) og derimellem ryggen. Der arbejdes med knogler, membraner (hjernehinder) cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer.

Fordi der fra kraniet og ryggen løber nervebaner ud til hele kroppen, har behandlingen stor indflydelse på både nerver, hormoner og immunsystemet, og dermed har den en effekt på hele kroppen. Selv små og umærkbare spændinger og skævheder i kraniet/kæben, ryggen, bækkenet har stor betydning.

Mennesker, der forgæves har forsøgt andre former for behandling - såvel medicinsk eller alternativt, - har ofte fundet hjælp i kranio-sakral terapien.

Hvis årsagen til ens problem stammer fra det kranio-sakrale system, ligger løsningen på problemet også i at få forbedret dette systems funktioner.