Babymassage

Babymassage er en enestående chance til at knytte tæt og kærlig kontakt til barnet. Huden er et stort sanseorgan, som er vigtig at stimulere gennem berøring.

Babymassage er en gammel behandlingsform og bruges mange steder i verden. I Indonesien bruger man massage på spædbørn mod mavepine. Russiske læger uddanner mødre til, at massere deres spædbørn for at styrke udviklingen af deres centralnervesystem. Babymassage har mange fysiologiske og psykologiske fordele. For at nævne nogle få stimulerer massagen kredsløbet, den fremmer fordøjelsen og modvirker derved kolik og forstoppelse. Massagen virker beroligende og skaber en følelse af sikkerhed og ro. Babymassage styrker båndet mellem mor/far og barn.

Ved deltagelse skal der medbringes to håndklæder.

Pris 100 kr. pr. gang, eller et klippekort på 10 klip for 800 kr. (klippekortet kan også benyttes til andre hold bl.a. efterfødselstræning)

Vi tilbyder også babymassage kursus (min. 3 personer) Dette tilbud kan evt. benyttes af en mødregruppe. Her kommer vi gerne ud i jeres hjem. Det kan også arrangeres på klinikken. Kurset er bygget op således at vi først gennemgår overkroppen, så underkroppen for til sidst at gennemgå det hele i sidste lektion.

Pris: 495 kr. pr. barn for 3 gange af en times varighed.