fbpx

Behandling af baby og børn

Fysioterapi til babyer og børn

Nille, Jakob og Bjørg har specialiseret sig indenfor baby-/børneområdet.

Vi laver en grundig undersøgelse af hele barnet. Hvis vi finder frem til en eller flere problematikker, skræddersyr vi et forløb i samarbejde med jer som forældre. Det er vigtigt at I bliver inddraget i behandlingen af jeres barn. Et forløb vil typisk indeholde behandling, øvelser/leg samt gode råd i dagligdagen. Et forløb varer typisk fra 2-6 gange, men der skal være en fremgang efter få gange.
Som forældre kender I jeres børn bedst. Hvis I er urolige, så kom og få barnet undersøgt. Vi kommer gerne med en vurdering.

Behandling af babyer i FysioHuset Randers af Fysioterapeut og osteopat
Børnefysioterapeuter fra FysioHuset står arm i arm med ejerne af Kristrup Kiropraktisk Klinik

FysioHuset og Kristrup Kiropraktisk Klinik samarbejder om den bedste babybehandling

FysioHusets børnefysioterapeuter og kiropraktorerne på Kristrupvej er gået sammen om at skabe det bedst mulige behandlingstilbud til babyer og børn med problemer i bevægeapparatet.

Vi er i dialog når der er brug for det, og taler sammen om hvordan hhv. fysioterapi og kiropraktik kan hjælpe dit barn. Er du i tvivl om det er det ene eller det andet, der er det rette, så ring og forhør dig hos en af børnefysioterapeuterne eller skriv en mail.

Vi kan hjælpe med

Baby

 • Er din baby meget ked af det og urolig
 • Har din baby et fladt område omkring baghovedet
 • Kigger din baby ikke lige meget til højre og venstre side
 • Vil din baby ikke ligge på maven
 • Når din baby kryber/kravler bruger babyen ikke begge arme
 • Griber din baby ikke ud efter legetøj med begge hænder
 • Bliver din baby ked af det ved berøring af hovedet, skulder og nakke fx. når tøjet tages af og på
 • Virker din baby overspændt i kroppen, kan baby fra fødslen fx. ligge på maven og holde hovedet løftet.
 • Virker din baby underspændt i kroppen
 • Er du bekymret for dit barn

Større børn

 • Er dit barn motorisk udfordret
 • Oplever du at dit barn er frustreret og træt
 • Har dit barn svært ved at sidde stille på en stol
 • Har dit barn svært ved at koncentrere sig om siddende opgaver
 • Er du bekymret for dit barn
Behandling af børn i fysioterapien i FysioHuset.

Anbefalinger fra forældre

"Vores søn på 4 mdr. er blevet behandlet to gange af Nille for spændinger og favoritside og efterfølgende er der sket stor fremgang i hans styrke og motoriske udvikling.
Nille undersøgte og behandlede ham kærligt og nænsomt i hans tempo og så det passede til hans humør. Samtidig forklarede hun mig, hvad hun mærkede og hvad hun gjorde. Jeg fik også råd til, hvordan vi bedst kunne gøre hjemme ift. at støtte hans fortsatte udvikling og hvad der således var næste "fokuspunkt". Vi har fået både nærværende og professionel behandling. Det har været meget positivt at komme hos Nille og hun får mine varmeste anbefalinger!"
/Line Meier

Vores datter har været spændt i kroppen, formentlig efter en hurtig fødsel og vist dette med knyttede hænder, stille pige, ikke meget snakken, ked af at køre i bil, og ville helst ikke ligge på maven. Efter 3 behandlinger hos Nille, har vores datter gjort kæmpe fremskridt og vi har fået en helt anden datter, der snakker, ligger meget bedre på maven, kan køre i bil i længere tid, og er væk med de knyttede hænder. Nille er fantastisk dygtig til at give sig tid, have ro omkring sig og at få den lille til at føle sig tilpas et ellers fremmed sted. Nille fortæller hele tiden undervejs hvad hun gør og ligeledes hvorfor, hun inddrager os forældre, både med en masse fine hjemmeøvelser, god vejledning og tryghed. Man er I trygge hænder hos en meget dygtig, menneskelig og rummende fysioterapeut. Så stor anbefaling herfra!

Hilsen fra Emma

Book en tid ved børnefysioterapeut

Ring og få en uforpligtende snak

Scroll to Top